Alta participiació en el 7è Cros Escolar Vilanova del Vallès

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 10:00

Gairebé cinc-cents nens i nenes participen en el 7è Cros Escolar de Vilanova del Vallès

El “Bosc dels Capellans”, vorejant la zona esportiva municipal, ha estat, un cop més, aquest dissabte 19 de novembre, l'escenari del 7è Cros Escolar de Vilanova del Vallès, organitzat per l'Ajuntament i els centres escolars del municipi: l’Escola Mestres-Munguet Cortés, l’Escola la Falguera i l’Institut de Vilanova amb la col·laboració del Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO) i la Diputació de Barcelona.

Enguany s’hi han inscrit  500 participants, una xifra un pèl superior a la d'edicions de passades. Més del 90% dels participants han aconseguit completar la cursa, d'entre 250 i 2.500 metres, en funció del gènere i l'edat de la categoria. Els resultats del cros es poden consultar a la pàgina http://www.cevo.cat  

L’objectiu principal de l'Ajuntament i els centres educatius és posar en relleu els valors de l'esport entre els participants siguin federats o vinguin inscrits procedents dels centres educatius.

S'ha aprofitat també l'esdeveniment,  per  dur a terme l’assignatura “Servei Comunitari”,  amb part de l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut de Vilanova. Aquesta, acció  educativa, en el marc del currículum obligatori, vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat. En aquest cas, aprenent com funciona l’organització d’una cursa tant a nivell de control del circuit com a nivell dels serveis que necessita qualsevol corredor/a.

El lliurament de medalles i trofeus als tres primers classificats/des de cada categoria va anar a càrrec de l’Alcaldesa Yolanda Lorenzo, la regidora d’Esports Sandra Álvarez i el secretari del Consell Esportiu, el senyor Santi Jané.

Els guanyadors de cada cursa van ser els següents:

 

 

 

Darrera actualització: 23.11.2022 | 10:42

Imatges