Adhesió a l'acció conjunta de l'ACM, l'AMI i l'AMC contra les tarifes elèctriques

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 15:00

Aquest divendres, 8 d'octubre, es tancarà l'enllumenat públic del nucli i l'eixample de les 22 a les 22.30 hores.

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès se sumarà a la iniciativa de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació de Micropobles de Catalunya (AMC) per protestar contra l'augment continuat de les tarifes elèctriques. Des de les diferents entitats s'ha proposat que aquest proper divendres, dia 8 d'octubre, els municipis que s'afegeixin a la iniciativa apaguin l'enllumenat públic des de les 22 fins a les 22.30 hores; a Vilanova del Vallès hi donarem suport i, per tant, es tancarà l'enllumenat públic tant del nucli com de l'eixample.

Durant aquestes hores d'interrupció, la Policia Local reforçarà el patrullatge a les zones indicades per poder dur un major control i mantenir en tot moment la seguretat per a tots els veïns i veïnes.

Des de l'Ajuntament animem a tots els veïns i veïnes a seguir la iniciativa i aplicar la mateixa mesura a les respectives llars.

Les tres associacions que impulsen la iniciativa, l'ACM, l'AMI i l'AMC, han emès un comunicat conjunt que pots trobar a la documentació adjunta a aquesta notícia.

 

Darrera actualització: 06.10.2021 | 16:13