Actes pel Dia Internacional pels drets del col·lectiu LGTBI

Dimecres, 22 de de juny de 2022 a les 00:00

Es faran activitats durant tres dies: des del dia en qüestió, el dimarts 28 de juny, fins el dijous 30 de juny.

Com cada 28 de juny, Vilanova del Vallès tornarà a reivindicar la lluita pels drets del col·lectiu LGTBI, en la que és una data marcada per la revolta de Stonewall del 28 de juny de 1969 com a resposta a la violència policial. Així, amb motiu del Dia internacional pels drets del col·lectiu LGTBI, des de l'Ajuntament s'han organitzat activitats al llarg de la setmana.

El mateix dimarts dia 28,a  les set del vespre, es farà la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament i hi haurà pintada de bancs. L'endemà, el dimecres 29, i també a les set del vespre davant l'Ajuntament, es farà la performance participativa Tu t'ho creus?, a càrrec de Les Mireies. Finalment, el dijous dia 30 el Centre Cultural acollirà una xerrada de sensibilització envers la violència contra persones del col·lectiu LGTBI. La xerrada anirà a càrrec de Gaylespol i començarà a dos quarts de vuit del vespre.

De nou, un any més, Vilanova del Vallès se suma als actes del Dia Internacional pels drets del col·lectiu LGTBI amb el compromís de fer front i prevenir qualsevol discriminació per raó d’orientació o d'identitat sexual. 

Darrera actualització: 22.06.2022 | 10:52