Accions formatives del programa Treball, Talent i Tecnologia

Dimarts, 22 de de març de 2022 a les 00:00

L’objectiu és acompanyar la transformació digital de les empreses i formar persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès, juntament amb altres 16 municipis de la comarca i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, participa en el Programa Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de negocis de l'alimentació del Vallès Oriental.

Què s'ofereix a les persones candidates?

Les persones en situació d'atur o en actiu i que vulguin millorar la seva ocupabilitat, poden participar en el programa TTT. Serveix per obtenir orientació laboral i accedir a formacions en competències digitals vinculades a ocupacions dins  la cadena de valor de negocis de l'alimentació, d'acord a la diagnosi feta a les empreses.

Accions formatives del proper trimestre:

  1. Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a operaris/àries (magatzem, manteniment, alimentació i/o packaging). 76 hores. Mes informació: https://sites.google.com/view/programa-treball-talent-i-tecn/operaris%C3%A0ries-alimentaci%C3%B3-magatzem-manteniment-packaging?authuser=0
  2. Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a  administratius/ves. 64 hores. Més informació: https://sites.google.com/view/programa-treball-talent-i-tecn/administratiusives?authuser=0
  3. Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a comercials. 92 hores. Més informació: https://sites.google.com/view/programa-treball-talent-i-tecn/comercials?authuser=0

La modalitat de les formacions és online (1a sessió presencial) en horari de matí i la data d’inici està prevista pel segon trimestre del 2022, pendent de confirmar dates.

Les persones interessades en participar en alguna de les formacions es poden inscriure a través dels formularis de cada un dels cursos.

Per a més informació: https://sites.google.com/view/programa-treball-talent-i-tecn/p%C3%A0gina-inici?authuser=0

Darrera actualització: 22.03.2022 | 09:35