9a edició del Gol Solidari

Dimarts, 25 d'abril de 2023 a les 00:00

Es convida a tothom qui participi a aportar aliments envasats per donar-los al Rebost Solidari.

El Club de Futbol de Vilanova del Vallès organitza una nova edició del Gol Solidari, una jornada esportiva oberta al públic on s'anima tothom a donar aliments envasats per repartir entre les famílies en situació vulnerable al municipi. Serà els dies 28 i 29 d'abril, a la zona esportiva municipal i al Pavelló.

Els aliments recollits es destinaran al Rebost Solidari, un projecte impulsat pels Serveis Socials de l'Ajuntament i gestionat per voluntariat de Vilanova i Vallromanes. El Gol Solidari començarà el divendres, 28 d'abril, amb la presentació dels 20 equips que conformen el Club de Futbol en la temporada 2022/2023. El camp municipal acollirà a partir de les 17 hores la presentació individual de tots els integrants de cada formació per rebre el suport del públic.

Els partits amistosos es jugaran l'endemà, 29 d'abril. Es disputaran a partir de les 9 h i comptaran amb la participació d'equips federats. També s'organitzaran jocs i esbarjos per a infants.

Els aliments es podran entregar ambdós dies a la porta del Pavelló. Des de Gol Solidari es fa una crida als establiments, empreses, institucions i persones que vulguin formar part de la jornada. Poden contactar a través del correu electrònic golsolidaricfvilanova@gmail.com o a les xarxes socials d'Instagram (@gol_solidari), Twitter (@GolSolidari) o Facebook (Gol Solidari). Tota la informació estarà disponible i actualitzada a les xarxes i a la web de l'entitat.

Darrera actualització: 25.04.2023 | 15:49