7è Cros de Vilanova del Vallès 2022-23

Dijous, 10 de novembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès organitza amb la col·laboració de les escoles La Falguera, Mestres Munguet-Cortés, l'Institut de Vilanova del Vallès, el Consell Esportiu del Vallès Oriental i la Diputació de Barcelona, el 7è Cros Escolar de Vilanova del Vallès.

Serà el pròxim dissabte 19 de novembre a partir de les 9.40 h del matí a la zona Esportiva municipal del “Bosc dels capellans”, (carrer Camí de la Casa Alta s/n).

Les inscripcions ja estan obertes. Els alumnes de Vilanova del Vallès, hauran d’inscriure’s a cada centre educatiu, adreçant-se al professor/a d’educació física corresponent.

Els nens/es empadronats/des a Vilanova no matriculats als centres educatius municipals i els de la categoria “open” (nascuts/des el 2006 o anteriors), poden fer la inscripció a través de la pàgina web: http://crosdevilanova.cat

S'entregaran medalles a tots els corredors i corredores. Els tres primers classificats de cada categoria, obtindran també un trofeu i una medalla d’or, plata o bronze, en funció de la posició.

Horaris i distàncies de les curses previstes

 

Darrera actualització: 10.11.2022 | 11:29

Imatges