Jornada de Portes Obertes als centres educatius de Vilanova del Vallès

Dimecres, 26 de febrer de 2020 a les 23:50

Durant els mesos de març i abril es podran visitar els quatre equipaments de cara el curs 2020-2021

Els centres educatius de Vilanova del Vallès preparen el nou curs 2020-2021. Per aquest motiu, durant els mesos de març i abril es faran les respectives Jornades de Portes Obertes.

La primera serà a l’Escola Mestres Munguet-Cortés diumenge 8 de març. La visita s’iniciarà a les 10 hores als edificis d’infantil i primària, i es faran diferents tallers que reflecteixen el dia a dia a l’aula. També es podran visitar les instal·lacions comunes i els espais corresponents a cadascuna de les diferents etapes, segons els interessos i les necessitats de cada família. A més, dimecres 11 de març es faran dues sessions informatives (a les 9.30 i a les 18 hores) per explicar el Projecte Educatiu del centre.

Pel que fa l’Escola La Falguera ha organitzat tres jornades de Portes Obertes: divendres 13 de març, de 15 a 16 hores; dijous 19 de març, de 16.45 a 18.00 hores i divendres 27 de març de 9 a 11.00 hores. Les jornades estan pensades perquè les famílies vegin les aules en funcionament, amb elsalumnes i mestres feinejant, en el dia a dia. L’equip docent explicarà el projecte educatiu, la metodologia i els passos a fer per triar l'escola.

L’Institut de Vilanova oferirà, dimarts 10 de març a les 18 hores, una jornada enfocada als familiars amb alumnes que cursaran ESO. Es farà una rebuda de les famílies al gimnàs i es presentarà el projecte educatiu. També es farà una visita guiada a les instal·lacions i es presentaran els projectes singulars del centre. La jornada de Portes Obertes d'Educació Post obligatòria serà dimarts 31 de març a les 18 hores.  

Per últim, el 22 d'abril, entre les 18 i les 20 hores, l’Escola Bressol Municipal La Baldufa oferirà dues sessions de Portes Obertes per tal d’acostar la quotidianitat de l’escola a totes les famílies que hi assisteixin. Es donarà informació sobre el procés de preinscripció i matriculació, hi haurà una visita guiada per tota l’escola per tal de conèixer els espais de joc, les propostes de material, l’estona de dinar i de dormir, la manera com cuiden els moments de cura i relació i el jardí. 

Informacio complemtària al document adjunt.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 22:14