6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física

Dissabte, 6 d'abril de 2024 a les 10:00

Avui, 6 d'abril, Vilanova del Vallès se suma a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, una jornada dedicada a promoure els beneficis de mantenir una vida activa i saludable. L'ajuntament de Vilanova del Vallès reconeix la importància de l'activitat física com a eina fonamental per millorar la salut i el benestar de la població.

En un esforç per combatre els efectes negatius del sedentarisme, Vilanova del Vallès promou una varietat d'activitats físiques accessibles per a tota la comunitat. Des de caminades saludables fins a diferents activitats a l'aire lliure, l'ajuntament busca fomentar hàbits saludables i la participació en activitats que beneficiïn tant el cos com la ment.

L'activitat física no només contribueix a prevenir malalties, sinó que també millora la qualitat de vida en diversos aspectes. Des de l'augment de l'esperança de vida fins a la millora de la salut mental i el rendiment escolar, els beneficis són nombrosos i impactants.

"La nostra prioritat és promoure una cultura de la salut i el benestar a Vilanova del Vallès", afirma el regidor de Salut i Esport Joan Vicente. "Creiem fermament en el poder transformador de l'activitat física i estem compromesos a proporcionar oportunitats perquè tots els nostres ciutadans puguin gaudir dels seus beneficis".

Amb la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, Vilanova del Vallès reafirma el seu compromís amb la salut i el benestar de la comunitat, incentivant a tots els seus habitants a adoptar un estil de vida actiu i saludable.
 

Darrera actualització: 05.04.2024 | 12:32