2 vilanovins fan podi a la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’escacs

Dimarts, 29 de de març de 2022 a les 00:00

Dissabte passat, 26 de març, el pavelló municipal va acollir la fase prèvia de les comarques del Vallès Oriental, Osona i Maresme.

Un total de 134 participants, de tres comarques diferents (Vallès Oriental, Osona i Maresme), van participar aquest dissabte 26 de març a la fase prèvia del Campionat de Catalunya d'escacs per edats celebrat al Pavelló municipal de Vilanova del Vallès.

S'hi van fer les competicions de fins a 6 categories (de sub-8 a sub-18) i es va comptar amb un total de 7 jugadors de Vilanova del Vallès: 5 provinents del club d’escacs de Montornès i 2 del club d’escacs Montmeló. Entre els resultats més destacats, 2 d'aquests 7 vilanovins van fer podi:

  • Alex Burriel, guanyador de la categoria sub-14
  • Izan Ramírez, sots-campió de la categoria sub-18

Al finalitzar les tres rondes de competició es va fer la cloenda amb l'entrega de medalla als 3 primers classificats de cada categoria, així com també un total de 8 trofeus per la classificació per clubs.

La classificació per equips va ser la següent: 1r Llinars, 2n Montornès (amb 5 vilanovins a les seves files), 3r Granollers-Canovelles, 4t Mollet, 5è Masnou, 6è Tona-La Crema, 7è Paretana i 8è Montmeló (amb dos vilanovins, Eloi Castro i Martí Forca, en la categoria sub-12). 

Aquesta fase prèvia era classificatòria per a la Final del Campionat de Catalunya per edats de la Federació Catalana d'Escacs del 2022.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 15:00