18 projectes passen a la votació dels pressupostos participatius

Dimarts, 29 de juny de 2021 a les 00:00

Les votacions ciutadanes es podran fer del 29 de juny al 21 de juliol a la Biblioteca municipal, a l’OAC de l’Ajuntament i al Pavelló.

La comissió de participació es va reunir aquest dimarts, 22 de juny, per analitzar i validar les 27 propostes d’inversions presentades pels veïns i veïnes, així com també les entitats locals, en el marc dels pressupostos participatius 2021. De les 27 propostes, 14 van ser presentades per la població i 13 per entitats del municipi. Després d’analitzar-les totes des del punt de vista pressupostari, viabilitat tècnica i legal, i també de necessitat, s’han desestimat 3 propostes per diversos motius. Pel que fa a la resta, alguns projectes eren iguals o similars i s’han agrupat. Finalment, com s’ha explicat ja, han quedat 18 propostes que en les properes setmanes passaran a votació ciutadana.

Quan i on podré votar?

Les votacions, corresponents a la fase 4 del projecte, es podran fer del dimarts 29 de juny al dimecres 21 de juliol a la Biblioteca Contravent, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament i al Pavelló. En cada espai, s’hi podrà votar en l’horari habitual d’obertura al públic. A més, en la mesura que sigui possible també s’habilitaran altres espais de votació puntuals, tant a l’espai públic com en altres equipaments municipals, que seran informats adequadament en el moment de la seva obertura.

Un cop acabi el període de votació, el dijous 22 de juliol es farà un acte de recompte públic i, posteriorment, es publicaran els resultats tant al web municipal com als diferents canals de difusió i comunicació de l’Ajuntament.

Qui podrà votar?

Tindran dret a votació totes les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades al municipi.

Quins són els projectes finalistes?

Tots els 18 projectes finalistes es poden consultar al document adjunt a aquesta notícia. El document també mostra l’anàlisi i els motius pels quals s’han desestimat 3 projectes presentats en el termini establert.

Darrera actualització: 30.06.2021 | 16:38