5 joves inicien les pràctiques en tres empreses de Vilanova del Vallès

Dimarts, 1 d'agost de 2017 a les 00:00

L’Hotel Augusta, el bar El Tast i La Xicra han signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament per acollir alumnes en pràctiques.

Aquests joves, entre 16 i 22 anys, participen en el projecte “Anem per feina” que consisteix en capacitar-los en el sector de la restauració ja que és una de les feines més demandades per les empreses vilanovines i de la comarca en general.

La seva formació consisteix, en una primera fase, en un curs teòric de 30 hores i, en una segona fase, en les pràctiques a empreses col·laboradores.

Anem per feinaEls participants podran realitzar un màxim de 80 hores de pràctiques per tal de poder adquirir experiència en el sector de la hostaleria i facilitar la inserció en el mercat laboral. Un cop finalitzades les pràctiques els alumnes rebran un certificat.

El projecte “Anem per feina”, que rep el suport de la Diputació de Barcelona, té previst fer un altre curs de formació el mes de setembre: “Curs d’atenció al client”.

Clica per més informació. Cartell curs d'atenció al client

Si alguna empresa està interessada en participar-hi pot posar-se en contacte amb el Servei Local d’Ocupació: borsatreball@vilanovadelvalles.cat - 93 845 84 47).

Darrera actualització: 13.08.2017 | 10:02