Cinema català - Cicle Gaudi "Terra de telers"

Divendres, 19 de març de 2021 a les 19.00 h

El 19 de març es projectarà la pel·lícula Terra de Telers, i comptarem amb la presència del director Joan Frank Charansonnet i de l’actriu i coguionista Alba López.

Les entrades ja són a la venda al Centre Cultural

El proper 19 de març, a les 19.00 h, i dins del Cicle Gaudí,  es projectarà la pel·lícula Terra de Telers, i comptarem amb la presència del director Joan Frank Charansonnet i de l’actriu i coguionista Alba López.

La pel·lícula és un viatge emotiu pel passat industrial que rememora les colònies tèxtils on milers de famílies catalanes i espanyoles van viure i treballar al llarg del segle XX. Compta en el seu repartiment amb una quarantena d'actors i actrius que combinen experiència i complicitat: Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinyana, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Aleix Rengel, Jordi Pesarrodona, Elena Codó, Sònia Guimerà, Eduard Alejandre, Jordi Reverté i el propi Joan Frank Charansonnet.

Tràiler: https://youtu.be/qk3If5keR3s

Les entrades es poden comprar de dilluns a divendres de 17 a 20 hores al Centre Cultural i tenen un cost de 4,5 euros. Les de preu reduït són a 3 euros per les persones que tenen la T-Jove, la T-Verda, el Carnet Jove i per els membres associats de la Federació d'Ateneus de Catalunya.

 No recomanada per menors de 12 anys.

Properes pel·lícules

El cicle seguirà el proper 30 d’abril amb la pel·lícula de Cesc Gay, Sentimental, una reflexió sobre la vida en parella i la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’apariència. Amb la participació de Javier Cámara, Griselda Siciliani, Alberto San Juan i Belén Cuesta.

Centre Cultural Vilanova del Vallès - CCVV

Passeig del Centenari, s/n - 08410 Vilanova del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 845 62 40
Adreça electrònica: ccvv@vilanovadelvalles.cat
Lloc web: www.facebook.com/Centre-Cultural-Vilanova-del-Vall%C3%A8s-105344027969346
Horari:  
De dilluns a divendres de 15 a 22 hores
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 17.03.2021 | 08:39