Ajuts de menjador escolar (Consell Comarcal Vallès Oriental)

Els ajuts de menjador escolar són prestacions econòmiques del Departament d’Ensenyament, gestionades des del Consell Comarcal del Vallès Oriental, per l’alumnat que ho sol·liciti i compleixi els requisits establerts. Aquest ajuts cobreixen totalment o parcialment el cost del servei escolar de menjador.

Persones destinatàries:

Les famílies amb infants o joves matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostinguts amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos de segon cicle d’educació infantil i ensenyament obligatoris i empadronats a Vilanova del Vallès.

Podran optar a l’ajut aquelles que compleixin amb els requisits establerts en la convocatòria

Àrea responsable:

Serveis socials

Com sol·licitar-ho:

Anar al tràmit i gestions "Ajuts de menjador escolar. Curs 2019-2020" per descarregar la sol.licitud, o bé es pot demanar la sol·licitud de l’ajut a l’Ajuntament i a les oficines de Serveis socials dins dels períodes establerts en la convocatòria.

Cal entregar la sol·licitud, degudament omplerta, i la documentació requerida a les oficines de Serveis socials situades al despatx número 14 del CAP de Vilanova del Vallès de 9:00 a 13:00h de dilluns a divendres, dins dels períodes establerts en la convocatòria.

Darrera actualització: 15.05.2019 | 11:20