Ajuts (beques municipals) per material escolar i llibres

Els ajuts per material escolar i llibres són prestacions econòmiques que atorga l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, per aquelles famílies amb infants que cursen cicle infantil en algun dels centres educatius de Vilanova del Vallès. Aquest ajuts tenen l’objectiu d’atendre situacions de necessitat puntual en l’àmbit educatiu.

Cost per l'usuari:

Les famílies amb infants que cursen cicle infantil (P3,P4 i P5), escolaritzats a l’Escola Mestres Munguet-Cortés o l’Escola La Falguera, i estiguin empadronats a Vilanova del Vallès. Podran optar a l’ajut aquelles que compleixin amb els requisits establerts en la convocatòria.

Àrea responsable:

Serveis socials

Com sol·licitar-ho:

Es pot demanar la sol·licitud de l’ajut a l’Ajuntament i a les oficines de Serveis socials dins dels períodes establerts en la convocatòria.

Cal entregar la sol·licitud, degudament omplerta, i la documentació requerida a les oficines de Serveis socials situades al despatx número 14 del CAP de Vilanova del Vallès de 9:00 a 13:00h de dilluns a divendres, dins dels períodes establerts en la convocatòria.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 14:56