Ajuts (beques municipals) per l’escolarització a l’escola bressol

Els ajuts per l’escolarització a l’escola bressol són prestacions econòmiques que atorga l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, per aquelles famílies amb infants menors de 3 anys, que facin ús de l’escola bressol municipal “La Baldufa”, amb l’objectiu d’atendre aquelles situacions familiars amb necessitats socials o de manca de recursos econòmics per poder assumir la totalitat de les despeses generades de l’escolarització d’aquesta etapa.

Cost per l'usuari:

Les famílies amb infants menors de 3 anys que facin ús de l’Escola Bressol municipal, empadronats a Vilanova del Vallès. Podran optar a l’ajut aquelles que compleixin amb els requisits establerts en la convocatòria.

Àrea responsable:

Serveis socials

Com sol·licitar-ho:

Es pot demanar la sol·licitud de l’ajut a l’Ajuntament i a les oficines de Serveis socials dins dels períodes establerts en la convocatòria.

Cal entregar la sol·licitud, degudament omplerta, i la documentació requerida a les oficines de Serveis socials situades al despatx número 14 del CAP de Vilanova del Vallès de 9:00 a 13:00h de dilluns a divendres, dins dels períodes establerts en la convocatòria.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 14:54