Ajuts (beques municipals) per el casal d’estiu municipal

Els ajuts per el casal d’estiu municipal són prestacions econòmiques que atorga l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, per aquelles famílies amb infants entre 3 i 12 anys, que vulguin participar al casal d’estiu municipal de Vilanova del Vallès. Aquest ajuts tenen l’objectiu d’atendre situacions de necessitat puntual en l’àmbit educatiu i del lleure dels infants i joves de Vilanova del Vallès.

Persones destinatàries:

Les famílies amb infants amb edats compreses entre 3 i 12 anys que participin del casal d’estiu municipal i que estiguin empadronats a Vilanova del Vallès. Podran optar a l’ajut aquelles que compleixin amb els requisits establerts en la convocatòria.

Àrea responsable:

Serveis socials

Com sol·licitar-ho:

Es pot demanar la sol·licitud de l’ajut a l’Ajuntament i a les oficines de Serveis socials dins dels períodes establerts en la convocatòria.

Cal entregar la sol·licitud, degudament omplerta, i la documentació requerida a les oficines de Serveis socials situades al despatx número 14 del CAP de Vilanova del Vallès de 9:00 a 13:00h de dilluns a divendres, dins dels períodes establerts en la convocatòria.

Darrera actualització: 02.03.2020 | 14:11