Hotel Augusta Vallès ****

L’hotel Augusta Vallès es troba al terme municipal de Vilanova del Vallès i té la millor ubicació dels hotels a Granollers. Es troba molt a prop de Montmeló, a 20 minuts de Barcelona, a 15 minuts de l’outlet de compres La Roca Village i a 15 minuts de les platges de la costa de Barcelona.

Situat a la comarca del Vallès Oriental i davant del Circuit de Barcelona-Catalunya, aquest hotel a Granollers disposa d’àmplies sales de reunions, restaurant, piscina, gimnàs i d’un gran pàrquing exterior vídeo vigilat gratuït. A només 5 km del circuit de Montmeló i del centre de la ciutat, a la sortida 13 de l’Autopista AP7, l’autovia del Mediterrani, la millor connexió de França amb Barcelona, València, Alacant, Múrcia i Algesires.

La seva situació propera a la Costa de Barcelona el situa en un lloc idoni i clau des d’on conèixer molts dels llocs turístics de Catalunya. Un dels punts forts d’aquest hotel a Granollers és que també és a prop de Barcelona.

L’Augusta disposa de 102 habitacions, totes exteriors i ben insonoritzades.

L’Augusta Barcelona Vallès disposa també d’amplis espais exteriors i és un lloc privilegiat per als amants del motor.

Al restaurant de l’hotel, el Trànsit, els nostres clients podran degustar plats amb productes frescos i de cuina mediterrània elaborats pel nostre xef Miguel Triguero. El menú setmanal atrau molts clients que treballen prop de Montmeló o de Granollers.

AP-7, salida 13 (Granollers) - 08410 Vilanova del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: (+34) 938 456 050
Fax: (+34) 93 845 60 61
Adreça electrònica: info@hotelaugustavalles.com
Lloc web: www.hotelaugustavalles.com
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.11.2017 | 11:01