Informació del programa “Vacances en Pau”: acollida infants sahrauís (juliol-agost 2018)

Dilluns, 28 de maig de 2018 a les 08:12

"Vacances en Pau" és un programa de sensibilització política i social, organitzat i coordinat pel Ministeri de Joventut de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), la Delegació del Front Polisari a Catalunya i les Associacions i ONGD solidàries amb el Poble Sahrauí.

L’objectiu és que durant dos mesos, juliol i agost, nens i nenes sahrauís, d'entre els 10 i 12 anys, surtin dels campaments de població refugiada de Tindouf (Algèria) i siguin acollits per famílies catalanes.

Des de l’organització es busca famílies d’acollida que tinguin voluntat de contribuir amb entusiasme, solidaritat, temps i compromís tant a la causa com en el desenvolupament del Poble sahrauí, i amb la millora substancial de la qualitat de vida i educació intercultural de les i els menors que participen a "Vacances en Pau".
 

Per a més informació es pot consultar o connectar amb: http://catalunyasahara.cat/ ; a les xarxes socials (Facebook i Twitter: @saharacatalunya); tel. 648 090 737; vacancesenpau@catalunyasahara.cat

Darrera actualització: 28.05.2018 | 08:16