S’ha reforçat la neteja de l’espai públic i la seguretat durant la Festa Major 2017

Dijous, 31 d'agost de 2017 a les 13:30

S’han incrementat 263 hores de dedicació d’agents i operaris per tal de mantenir la neteja i la seguretat del municipi.

Durant la Festa Major de Vilanova del Vallès 2017 s’ha incrementat la dedicació a la neteja d’equipaments i espais públics amb 100 hores realitzades per 7 operaris de la Brigada Municipal. Les principals tasques han estat la neteja dels espais on es realitzaven les activitats de festa major així com el seu entorn.

En aquest sentit s’ha reforçat la neteja de: la pista coberta, el camí de la Casa Alta, l’entorn de l’Escola La Falguera i l’Institut, la fira, la zona de l’Skate conjuntament amb la bassa del Molinet, el Bosc de les Escoles, la plaça del Poble, la plaça dels Països Catalans, el nucli urbà i l’Eixample.

Des de l’Ajuntament lamentem alguns comportaments incívics que han suposat molèsties als veïns i que s’han resolt tan aviat com ha estat possible i aprofitem per fer una crida al civisme com a responsabilitat de tots i cadascun dels vilanovins.

En l’àmbit de la seguretat i protecció s’han destinat 10 agents de la policia local amb un total de 163 hores de reforç de seguretat així com la contractació d’una empresa externa de control d’accés i vigilància de la pista coberta amb un total d’11 agents. També s’han llogat dues motocicletes per tal de millorar la cobertura i s’han rebut en préstec 15 aparells de la xarxa Rescat que han permès connectar els agents d’organització i seguretat durant totes les activitats festives. Els voluntaris de protecció civil de Vilanova del Vallès (AVPC) han donat suport tant en la protecció com en l’organització de diverses activitats de la programació.

Darrera actualització: 31.08.2017 | 13:55

Imatges