Salutació de l'Alcaldessa

Benvinguts i benvingudes al web de Vilanova del Vallès !

Vilanova és un poble amb poc més de 5000 habitants, ubicat en un entorn privilegiat, envoltat de bosc, amb serveis i ben comunicat, fet que permet gaudir alhora de la tranquil·litat de poble, el benestar de la natura i l'accessibilitat als pobles veïns.

Sóc la primera dona que exerceixo el màxim càrrec institucional del municipi, i la quarta persona des de la independència del nostre municipi respecte els municipis de La Roca i Montornès.

Durant quatre anys tindré l’honor de representar al poble que m’acull des de fa gairebé 30 anys.

La pàgina web de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès és la nostra finestra al món. És un aparador útil tant per al veí, com per al visitant i la pròpia administració perquè conté:

  • Informació de la realitat del municipi i de dades per a la vida diària i per al visitant: adreces i telèfons, equipaments, comerços, entitats, llocs d'interès. Informació de l’administració municipal: càrrecs electes i regidories, serveis, campanyes...
  • Actualitat: agenda, notícies, actuació municipal. Administració electrònica per a tràmits i gestions on-line i amb tota la informació oficial.

Desitjo que aquest espai d’informació, actualitat i gestió, es converteixi també en un espai de comunicació de referència i d’intercanvi informació, opinions i suggeriments.

Us animo a navegar-hi i alhora us convido a passejar per Vilanova, és la millor manera per conèixer i admirar el nostre poble.

Així mateix, els dimarts de 13 a 14h estaré disponible al 938 458 443 per atendre la teva trucada i escoltar les teves peticions, consultes, inquietuds, etc, o podeu fer servir aquest formulari .

Yolanda Lorenzo i Garcia
Alcaldessa de Vilanova del Vallès

Contacta amb l'Alcaldessa

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 21.09.2017 | 17:09
Darrera actualització: 21.09.2017 | 17:09