Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM)

Regidores/s (Legislatura 2019-2023)

     Sra. Merche Blanco i Somoza

 

Article d'opinió del grup municipal (Semestral)

PETITS DETALLS

Només ens cal passejar pels nostres carrers i places per adonar-nos que la majoria de coses segueixen el seu ritme normal: infants anant a l'escola o jugant a les places; persones grans xerrant; homes i dones atrafegats; cotxes amunt i avall; gent que ja comença a penjar els llums del Nadal...

Però hi ha petits detalls que són diferents: les pancartes del SÍ que encara pengen dels fanals més alts del poble; balcons amb senyeres, estelades o que reclamen un futur més digne; el balcó de l'ajuntament amb una pancarta que hi diu DEMOCRÀCIA...

Llavors pensem que hi ha quelcom que ha canviat. L'1 d'octubre ens ha fet canviar com a persones, com a ciutadans i com a país.

Els esdeveniments d'aquests últims mesos han estat i són excepcionals. L'horitzó que avui veiem enterbolit l'hem de tornar a guanyar, no podem defallir. No podem renunciar a la nostra cultura, a la nostra llengua ni a les nostres institucions.

L’horitzó s’anirà aclarint en la mesura que persistim: la resiliència a la injustícia, a la violència, als abusos i a l’autoritarisme. Davant d’aquestes adversitats hem de créixer com a persones i com a país. I el dia 21 de desembre tenim una oportunitat per fer sentir el nostre clam i tornar a mostrar el nostre anhel de llibertat, pau i justícia.

És per aquest motiu que des de la secció local d'ERC de Vilanova del Vallès seguirem treballant pel nostre poble i pel nostre país: fent-nos forts amb els nostres ideals i perseverant per guanyar aquest nou horitzó.

Us desitgem unes bones festes i un millor any 2018! Visca la República!


Adreça electrònica: vilanovadelvalles.erc@gmail.com
Horari:  
Darrera actualització: 09.03.2022 | 18:08