Sessió informativa de la Xarxa de Parcs Naturals sobre la modificació del Pla Especial del Parc de la Serralada Litoral

Divendres, 5 d'octubre de 2018 a les 14:30

El dimecres 10 d’octubre a les 19h al CCVV se celebrarà una reunió per explicar com ens afectarà aquest canvi. També s’obrirà un espai de debat per recollir les preocupacions o suggeriments dels assistents. Aquesta sessió és oberta a tothom. 

El Parc de la Serralada Litoral forma part de l’espai natural protegit de la Conreria- Sant Mateu- Céllecs que des del 1992 es va incloure al Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN). Actualment ocupa 7.413 hectàrees de les comarques del Maresme i Vallès Oriental. 
Per tal d’informar a la ciutadania de la modificació del Pla Especial es fan reunions explicatives a diferents municipis (19h):

Sessions informatives modificació Pla Especial del Parc de la Serralada Litoral
Vilanova del Vallès Centre Cultural 10 octubre
Santa Maria de Martorelles Ajuntament (sala Plens) 4 octubre
Vilassar de Dalt Sala de Plens 5 octubre
Cabrera de Mar Sala Nova 17 octubre
Alella Antiga Escola Fabra (sala polivalent) 18 octubre

Les reunions van destinades a les persones i/o entitats interessades que resideixin o facin la seva activitat als municipis d’Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Martorelles, Montornès del Vallès, Òrrius,  Premià de Dalt, la Roca del Vallès, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilassar de Mar i Vilanova del Vallès. 

Més informació a:
https://parcs.diba.cat/web/l-informatiu/-/litoral-oberta-la-proposta-de-modificacio-del-pla-especial-del-parc-de-la-serralada-litoral

 

Darrera actualització: 05.10.2018 | 14:22