Vilanova del Vallès se solidaritza amb La Marató de TV3, enguany dedicada al càncer

Dimarts, 11 de desembre de 2018 a les 20:00

Diverses entitats del municipi han organitzat activitats per recaptar fons

Aquest diumenge se celebrarà la 27a edició de La Marató de TV3 que enguany va dedicada al càncer. Tots els fons que es recaptin en aquesta edició es destinaran a la recerca, sensibilització i divulgació social relacionades amb aquesta malaltia que representa la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Al municipi s’han organitzat diverses activitats. Diumenge a les 9 hores, a la plaça Pau Casals, l’Associació Nosaltres Vilanovins ha organitzat un esmorzar solidari i a les 14 h, al restaurant Mont-Bell, l’Associació de Dones La Lluna ha preparat un dinar per La Marató i un sorteig de diferents paneres de Nadal.

D’altra banda, i durant tot el cap de setmana, a la residència Fundació Verge de la Salut es farà un mercat en què tots els familiars i amics podran adquirir manualitats elaborades per les persones residents de la fundació. Al Casal d'avis Àngel de la guarda es farà un berenar solidari divendres a la tarda, a les 17 h. 

La Biblioteca Contravent també se suma a la causa solidària i des de principis d’octubre ven llibres de segona mà aportats pels usuaris. Tot el que es recapti anirà destinat a pujar el marcador contra el càncer. Per últim, l'escola de dansa oferirà diverses actuacions (12, 17 i 18.30 h) al Centre Cultural aquest dissabte. El preu d'entrada serà de 3 euros i tota la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3. 

Des de 1992, La Marató ha recaptat més de 170 milions d'euros i ha finançat 794 projectes de recerca que han implicat 7.300 investigadors, gràcies a la solidaritat de la societat, tot convertint-se en una de les principals fonts impulsores de la recerca biomèdica a Catalunya.

Darrera actualització: 14.12.2018 | 10:04