Pla local de seguretat a Vilanova del Vallès

Dijous, 15 de novembre de 2018 a les 09:00

L’Ajuntament s’ha reunit amb la directora del Pla local de seguretat la Sra. Blanca Moreno i la Sra. Núria Camp de l’empresa MiT Consultors.

L’Ajuntament va sol·licitar a la Diputació un recurs per a la  redacció del Pla de Seguretat local. La redacció d’aquest pla, després de comparar diversos projectes, el durà a terme l’empresa  ConsultoriaMiT.

El dilluns 12 de novembre, l’alcaldessa Yolanda Lorenzo, juntament amb el regidor de governació Ramon Majà, i els tècnics responsables de la seguretat del municipi, varen dur a terme una reunió preparatòria per a la redacció d’aquest pla, que té com a tret diferencial la visió transversal de la seguretat des de diferents àmbits. En la redacció es contemplarà el punt de vista, en clau de gènere,  de les diferents entitats del municipi, ja siguin culturals, esportives, veïnals  o educatives. En aquesta línia es convidarà a totes les entitats per a col·laborar en la redacció d’aquest pla per poder ampliar els diferents punts de vista que tingui de la seguretat del municipi.

.

Darrera actualització: 15.11.2018 | 09:06