Formació ocupacional

Servei que s'encarrega de realitzar o facilitar la realització d'accions formatives teòrico-pràctiques que tenen com a finalitat millorar la capacitat professional i/o la capacitat d'inserció laboral mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professional.

Cursos Servei Local Ocupació 2019:

- Curs d'Anglès Conversa: del 15 de febrer al 31 de maig, els divendres de 9.30h a 12.30h al Casal de Cultura de Vallromanes.

- Curs de preparació a l'ACTIC (nivell bàsic): del 25 de febrer al 15 de març, dilluns, dimecres i divendres de 16.30 a 19.30h a la Biblioteca Contravent.

- Curs de comptabilitat bàsica: del 2 d'abril al 13 de juny, dimarts i dijous de 16.00 a 19.00h, a la sala Cal Tremapt de Vilanova del Vallès.

Formació per a persones empadronades a Vilanova del Vallès i Vallromanes, inscrites en el Servei Local d'Ocupació.

Formació ocupacional SOC 2019

Formació subvencionada per a persones aturades inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya.

Cercador de cursos: https://www.oficinadetreball.gencat.cat/socfuncions/CercadorCursosSimple.do

Altres projectes:

Connecta Jove VO: programa adreçat a joves de la comarca d'entre 16 i 29 anys beneficiàries de la Garantia Juvenil. Que ofereix les següents formacions:

  • Administració d'atenció al client - 100 h
  • Administració comptable - 100 h
  • Operacions Industrials - entre 100 i 150 h

Programa Ocupació en la Indústria Local (OIL): que té com a objectiu incrementar la competitivitat de la comarca i promoure l’encaix entre les oportunitats i les necessitats del mercat de treball del territori.Properes formacions:

- Curs d'operadors de carretons, pont grua i plataformes elevadores (més informació al document adjunt).

 

.

Darrera actualització: 11.03.2019 | 12:19