La vilanovina Sonia Ruiz va publicar l’any 2017 el “Tratado de Dietoterapia”

Dimecres, 24 d'octubre de 2018 a les 19:00

La Sonia Ruiz ha respost a la crida que hem fet a tots els vilanovins i vilanovines per tal que ens expliqueu els vostres projectes culturals, socials i/o esportius (podeu veure la notícia a: https://www.vilanovadelvalles.cat/actualitat/noticies/representes-vilanova-del-valles-esportivament-culturalment-o-socialment-.html )

La Sonia està finalitzant el Doctorat en Ciències de l’Educació i de l’Esport, enfocat en nutrició, psicologia i pràctica esportiva.

Treballa al Centre Mèdic Teknon i a la Clínica Tres Torres en l’ajuda de persones que pateixen sobrepès, obesitat i alteracions digestives com intoleràncies alimentàries.

També col·labora en diversos mitjans de comunicació (Onda Cero, Flaix FM, Televisió de Badalona, Saver Vivir Revista digital, Women’s Health i el Empresario) per sensibilitzar sobre l’educació alimentària nutricional.

En l’àmbit esportiu practica la doma clàssica i està classificada per competir en el Campionat de Catalunya. 

L’abril de 2017 va publicar un llibre de salut, concretament de nutrició, que es titula  “TRATADO DE DIETOTERAPIA”, on explica com ajudar el nostre cos en determinades situacions i patologies. Es pot trobar a les biblioteques de les Universitats que imparteixen el Grau de Dietètica i Nutrició Humana en Barcelona: CESNID de la Universitat de Barcelona, i Blanquerna Salut de la Universitat Ramón Llull, convertint-se en un manual de referència per a tots els estudiants i professors. Ara, gràcies a una donació de la mateixa autora, es pot llegir a la Biblioteca Contravent. També podeu comprar-lo a la llibreria Amazon o a El Corte Inglés. 

 

Darrera actualització: 23.10.2018 | 09:19