9a prova del Circuit Català de Bàdminton (17 i 18 de febrer de 2018)

Divendres, 23 de febrer de 2018 a les 08:00

El pavelló poliesportiu de Vilanova del Vallès ha acollit un any més la 9a prova del Circuit Català de Bàdminton. El torneig, celebrat aquest cap de setmana 17 i 18 de febrer, organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton amb la col·laboració del Club Bàdminton Vilanova del Vallès i l'Ajuntament de la vila ha coincidit amb la disputa d'un Torneig Territorial de la màxima categoria, fet que ha atret a les instal·lacions de Vilanova els millors jugadors del país. Els dos tornejos han comptat amb la participació de 114 jugadors de 19 clubs catalans, i s’han disputat un total de 215 partits.

En el TTR puntuable pel rànquing espanyol han guanyat l’Armand Rodríguez en categoria masculina i la Blanca Lucas en la categoria femenina tots dos de l’AGE de Granollers.

Pel que fa a la participació del club de Vilanova del Vallès, sis nois i noies de l’escola de bàdminton han obtingut molt bons resultats. Sergi Martínez Quintana de 14 anys medalla d’or en la categoria d’IM SC. Mireia Fernàndez Calero de 15 anys ha quedat segona en la categoria IF B-C i els dos junts han quedat primers en la categoria Dobles Mixtes C-SC. També s’han estrenat en competició federada Roger Moreno, Ferràn Aguila, Claudia Guallarte i Roc Ventosa.

Els joves Anna Rovira i Guillem Corbera han quedat tercers de la categoria DXB. Dels veterans, Isidre Sistaré fent parella amb Carlos Rodrigo de Tremp, ha quedat segon en la categoria DM B-C. 

El lliurament de trofeus a càrrec de l'alcaldessa Sra. Yolanda Lorenzo el diumenge 18, i, el dissabte 17, a càrrec de la Sra. Sandra Àlvarez, 3a tinent d'alcalde i regidora d'Esports de l'Ajuntament i de l'Antonio Colorado, president del Club vilanoví, ha posat fi a un cap de setmana trepidant amb més de 16 hores de competició.
 
Tambè us adjunto el llistat dels guanyadors: 
 
http://www.badminton.es/sport/winners.aspx?id=B30BD40B-5B07-4CCB-A967-A06046E51C6B

Font d'informació: Club de Bàdminton de Vilanova del Vallès

Darrera actualització: 01.03.2018 | 19:25