S’han repintat les línies de les zones vermelles d’aparcament

Dilluns, 8 d'octubre de 2018 a les 20:00

Aquestes zones es van configurar per facilitar la disponibilitat i la rotació de places d’estacionament properes als establiments comercials del nucli urbà. Aquesta zonificació implica l’estacionament gratuït màxim d’una hora (entre les 9 del matí i les dues del migdia i entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre). 

Enguany s’han repintat les línies vermelles de la majoria de les places d’aparcament, per reforçar la seva funció.

Concretament als espais següents: 

- C. Onze de Setembre

- C. la Palma

- C. Jaume Ginestí

- C. Sis de Desembre

- La plaça Països Catalans

Per aparcar en aquestes zones cal posar el rellotge al parabrisa del cotxe marcant l’hora d’arribada. Aquests rellotges poden aconseguir-se en els comerços, a l’OAC de l’Ajuntament o a la Policia Local. Durant un període de 2 o 3 setmanes la policia informarà que cal complir l’horari d’una hora en aquestes zones d’aparcament ja que l’incompliment pot ser sancionable. 

No s’han repintat les zones del Passeig del Centenari ni del Passeig de la Verge de Núria ja que: 

- Properament s’iniciaran les obres del projecte executiu de la Diputació de Barcelona que preveu millorar la seguretat i impulsar el passeig del Centenari com a eix cívic i comercial tot millorant les voreres i la seguretat amb nous passos de vianants així com reordenant l’aparcament i eixamplant les voreres. 

- Per altra banda, ja estan en marxa les obres del C. Sis de Desembre que convertiran aquesta via en un carrer de doble sentit entre altres millores com: noves zones d’aparcament en línia; ampliació de les voreres i la construcció de tres passos alçats per millorar el pas i la seguretat dels vianants; una nova parada d’autobús interurbà; la supressió de barreres arquitectòniques així com el nou enllumenat públic i la millora del sanejament i recollida d’aigües pluvials. Una acció de millora d’aquestes obres és el reasfaltat de les zones vermelles del C. Verge de Núria. 

Darrera actualització: 04.10.2018 | 17:24