Ramon Majà i Esteve (ERC-AM)

1r Tinent Alcalde
Àrea de Salut Pública i Consum
Àrea de Protecció Civil
Àrea de Governació
Àrea d'Urbanisme i Territori
Àrea de Món Rural
Àrea de Medi Ambient
Portaveu del Grup Municipal ERC

CURRICULUM

Nascut a Barcelona el 1958 i vilanoví des fa 29 anys, Tècnic Superior en Patronatge , graduat en Disseny de Moda,  Estampacions i Processos en confecció industrial. Professionalment he treballat 40 anys a l’empresa privada i aquests darrers anys ho he compaginat amb l’activitat de regidor i primer tinent alcalde  de Vilanova del Vallès del 2003 al 2015. Durant aquets anys he tingut responsabilitats en les àrees d’Educació, Participació Ciutadana, Recursos Humans , Governació i Serveis Territorials  He participat en diferents entitats culturals, responsable de campanya de Vilanova decideix , col·laborador de l’ANC.  Militant de ERC des de 2014. Actualment responsable de les regidories d’Urbanisme, Territori,  Salut publica i Consum, Medi Ambient, Mon rural , Governació i Protecció Civil.

 Actualment també representant per ERC a la Taula Unitària per la Independència a Vilanova del Vallès. A la comarca , secretari de política municipal del Vallès Oriental d’Esquerra Republicana.

La retribució del regidor que percep en règim de dedicació total és de 43.000€ anuals bruts, amb una dedicació del 100% de la jornada.

Correu electrònic: rmaja@vilanovadelvalles.cat
Darrera actualització: 27.11.2017 | 11:18