Vilanova del Vallès, un any més acull la Granollers CUP

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 10:10

Des de dijous 28 de juny i fins el diumenge 1 de juliol es va celebrar la 20a. edició de la Granollers CUP, el torneig d’handbol base més important del sud d’Europa.

El pavelló d’esports de Vilanova del Vallès ha estat subseu oficial per quart any consecutiu. En aquest equipament, que era la pista 14, es van disputar, durant els quatre dies de competició, un total de 64 partits, amb més de 1.300 joves jugadors i jugadores arribats d’arreu del món, com per exemple: Andorra, Brasil, Espanya, Finlàndia, Islàndia, Israel, Noruega (el país que va aportar més equips estrangers a la nostra pista), Portugal,..  Del total de jugadors un 44% han estat noies que és el percentatge més alt en les vint edicions del torneig. 

Els equips tenien vehicles per desplaçar-se fins al pavelló municipal: el bus de línia regular, on s’afegia el bus dels dissabtes com a novetat d’enguany, i el diumenge l’organització també va reforçar el transport amb un autobús especial per als desplaçaments entre Vilanova i la resta de municipis que eren seus del torneig. 

Durant tots els dies, un cop més, va haver-hi un gran ambient, omplint la graderia del pavelló d’esports, i gaudint d’un gran nivell d’handbol.

El diumenge es van celebrar les finals al Pavelló Olímpic de Granollers amb 5 victòries catalanes, 1 victòria andalusa, 2 victòries alemanyes i 2 noruegues, que van posar punt i final a una Granollers Cup espectacular protagonitzada per les millors estrelles d'handbol base.


Podeu consultar tots els resultats dels partits a la pàgina web següent:
http://www.granollerscup.com

 

Darrera actualització: 04.07.2018 | 10:12