Vilanova del Vallès participa a la VII Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental (20 octubre)

Dimecres, 11 d'octubre de 2017 a les 09:20

Vilanova és membre de la Taula de Salut Jove on també hi participa el CRÍTIC (Servei de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats que inclou 5 municipis de la Mancomunitat del Galzeran: Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, Vallromanes, Martorelles i Santa Maria de Martorelles).

La jornada es realitzarà el dia 20 d’octubre des de les 9.15h a les 14h a l’Espai Cultural Montbarri de Montornès del Vallès (Carrer de la Casa Nova, 18 A) amb el títol:

#Postureigmàxim: Imatge, cos i trastorns alimentaris. Només joves?

La jornada va dirigida a professionals i a totes aquelles persones interessades en els àmbits de la joventut i de la salut. En aquesta edició es parlarà sobre si el culte al cos i a una imatge idealitzada està condicionant malts hàbits i trastorns entre els joves. Els especialistes que intervindran són:

- Dra. Sara Bujalance Arguijo, Directora de prevenció i promoció de la salut de la Fundació Imatge i Autoestima: http://www.f-ima.org/ca

- la "Psicowoman" ,Psicoterapeuta, sexòloga i terapeuta sistemàtica familiar: https://youtu.be/FxrDtBga1k4

- Dra. Blanca Navarro, Coordinadora CSMA (Centre Salut Mental d'Adults-PSI (Pla de Serveis Individualitzats) de Granollers

- Ernest Codina, periodista i soci fundador del a web Adolescents.cat: http://www.adolescents.cat/

Mapa situació: https://goo.gl/maps/JHMW1i6GgfH2

Adjuntem el programa​ i cartell de la jornada.​

 

Clicant a l’enllaç podreu fer la vostra inscripció: enllaç d’inscripció

Darrera actualització: 17.10.2017 | 11:10