Vilanova del Vallès acull la Granollers Cup per cinquè any consecutiu

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 14:30

La 21a edició es disputarà del 26 al 30 de juny i hi participaran 324 equips participants de 13 països diferents

Per cinquè any consecutiu, el pavelló d’esports de Vilanova del Vallès serà subseu oficial de la Granollers Cup, el torneig d’handbol base més important del sud d’Europa.

En aquest equipament es disputaran, durant els quatre dies de competició, del 26 al 30 de juny, més de 50 partits. En aquesta mateixa notícia hi trobareu els horaris dels tres primers dies. El darrer dia, el diumenge 30 de juny, se celebrarà la fase final i per tant, els partits que es disputaran no se sabran fins a última hora.

El torneig, organitzat pel Club Balonmano Granollers, celebra la 21a edició i es disputarà a Granollers, Vilanova del Vallès, les Franqueses del Vallès i Canovelles, amb més de 4.900 participants.

Els països que hi participaran són Algèria, Bòsnia Hercegovina, Brasil, Colòmbia, Dinamarca, França, Islàndia, Israel, Mèxic, Noruega, Rússia i Suècia. Les comunitats autònomes representades són Andalusia, Madrid, Illes Balears, Comunitat Valenciana, Cantàbria, Illes Canàries, Castella i Lleó, Euskadi, Navarra i Melilla.

Enguany la participació per equips segueix aproximant-se a la paritat: 56 % masculins, 44 % femenins.

Dossier informatiu

Darrera actualització: 19.06.2019 | 14:30