Vilanova del Vallès acull el pas de la 26a Mitja Montornès

Dijous, 14 de març de 2019 a les 13:30

Ahir es va presentar aquesta edició que tindrà lloc el diumenge 24 de març

El Centre Cultural Montbarri, de Montornès del Vallès va acollir, aquest dimecres, la presentació de la 26a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, tancant així el cicle que porta cada any la presentació a un dels municipis organitzadors. La Mitja Montornès, que tindrà lloc el diumenge 24 de març, es presenta com a cursa ja clàssica de fons al calendari català i compromesa amb els atletes i el territori.

Vilanova donarà la benvinguda als corredors, al seu pas pel municipi, d'una manera animada. 

Els organitzadors han posat a la venda 3000 dorsals per totes les curses del cap de setmana i el ritme d’inscripcions és bo i s’espera superar les xifres de participació del darrer any (2500 inscrits entre totes les curses).

La Mitja Montornès ha estat i és innovadora i pionera en serveis als atletes i en la promoció de l’esport de base, com va recordar el vicepresident de la Fed.Catalana d’Atletisme, Josep M.Antentas, en destacar que la de Montornès és de les primeres mitjes maratons a incorporar servei de llar d’infants i és de les que més continuïtat ha donat a la cursa per infants, la Mini Solidària, que aquest any arriba a la 12a edició. A més, en aquesta edició els organitzadors han volgut reconèixer la vàlua dels atletes més veterans, transformant l’actual categoria de més de 60 anys en tres diferenciades i creant les categories de 61 a 70, de 71 a 80 i de més de 80 anys.

Esdeveniment solidari
El compromís social amb el territori que té la Mitja i en el que Henkel participa activament amb la donació de mig euro per inscrit a la Mitja i els 6km, va ocupar part de les intervencions. Aquestes accions solidàries es van iniciar a la 11a edició i han permès fer donacions acumulades per valor de 33.000 euros. Com a novetat, totes les donacions aniràn integrament a la Creu Roja.

El representant d’esports de la Diputació de Barcelona, Jordi Torrents, va remarcar la importància de proves com la Mitja Montornès per la continuïtat d’un projecte que crea xarxes de col·laboració entre quatre municipis.

Podreu trobar tota la informació en detall al web de la Mitja www.mitjamontornes.com

 

Darrera actualització: 14.03.2019 | 13:21