Tres vilanovines es proclamen terceres al Campionat d’Espanya a la categoria cadet d’handbol

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 12:30

El campionat va tenir lloc el cap de setmana passat a Alacant

El passat diumenge, 2 de juny, les vilanovines Laia Vives, Paula Dueñas i Marta Carballido, i jugant amb el BM La Roca, van proclamar-se terceres pel que fa a la categoria cadet al Campionat d’Espanya d’Handbol femení.

Es van endur el bronze davant de les del BM Kukullaga Eskubaloia després d’un partit que es va resoldre a la pròrroga per 33-29.

El seu pas pel campionat va ser molt bo, guanyant dos dels tres partits a la primera fase, el que les va fer passar a les semifinals com a segones de grup. A les semifinals es van enfrontar amb el potent equip de les locals, el Club Balonmano Torrevieja, que va guanyar per 27-23.  Tot i això, les cadets no es van donar per vençudes i l’endemà ho van lluitar fins al final per aconseguir la medalla.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 12:22