S’obren les inscripcions pel 3r Trail Nocturn

Dilluns, 20 de maig de 2019 a les 09:00

Tindrà lloc el 14 de setembre a les 21 hores

El Club d’atletisme Vilarunners Vilanova del Vallès ja ha obert les inscripcions del tercer Trail Nocturn que se celebrarà al municipi el dissabte 14 de setembre a les 21 hores.

El preu de la inscripció és de 14 euros (amb xip propi) o de 16 euros (amb xip de lloguer), si es fa abans de l’1 de setembre. De l’1 de setembre fins al dia 11, el preu serà de 16 euros (amb xip propi) o de 18 euros (amb xip de lloguer).

El mateix dia de la cursa, serà de 20 euros (amb xip de lloguer obligatòriament).

La inscripció es pot fer a través de la web de XipGroc, al següent enllaç: https://xipgroc.cat/ca/curses/VilanovaVallesNoct2019/11k/inscripcio/run

La inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament. El mínim d’edat per a participar és de 16 anys. En cas que el/la participant sigui menor de 18 anys cal el consentiment del pare/mare/tutor legal, el qual s’haurà de lliurar en el moment de la recollida del dorsal, adjuntant fotocòpia del DNI o passaport de l’adult. Podeu descarregar l’autorització fent clic aquí.

El recorregut de la cursa consisteix en un circuit d’11 quilòmetres de caràcter mixt: 30% asfalt i 70% muntanya, que passa per corriols i pista. El recorregut estarà degudament senyalitzat i marcat amb cinta reflectant.

El punt de sortida i arribada estarà situat al Camí de la Casa Alta, entre el camp de futbol i el poliesportiu.

El número de participants està limitat a 300 atletes. Un cop assolida aquesta xifra es tancaran les inscripcions.

Voluntaris

El club fa una crida per trobar voluntaris pels punts de control. Tots els interessats/des poden posar-se en contacte amb l’organització a través del següent correu: vilarunnersvdv@gmail.com

Per a més informació de la cursa: https://vilarunners.cat/

Darrera actualització: 24.07.2019 | 12:26