S’obren les inscripcions de la 26a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

Dilluns, 21 de gener de 2019 a les 09:15

L’esdeveniment tindrà lloc diumenge 24 de març i seguirà transcorrent per la carretera BV-5001 i el seu pas pel municipi

Des de dijous ja es poden formalitzar les inscripcions de la 26a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, i de la cursa dels sis quilòmetres, que se celebraran el proper diumenge 24 de març. També s’amplien les categories pels corredors més veterans, aquells més fidels a l’esdeveniment.

L’organització ha fixat un màxim de 4.000 atletes, repartits entre les 2.500 inscripcions per la Mitja, 1.000 pels sis quilòmetres i 500 per la Mini Solidària. Es manté el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada. Un any més, la Mitja Montornès serà la cursa puntuable de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona i és dins el calendari de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme.

Esdeveniment solidari
La Mitja Montornès tornarà a ser solidària i per cada inscrit a la Mitja i a la cursa del sis quilòmetres, Henkel destinarà 0.5 euros a la Creu Roja per programes d’inserció laboral a la comarca, recaptació a la qual s’afegirà íntegrament la de la Mini Solidària (per infants nascuts entre el 2006 i el 2016) que tindrà lloc dissabte 23 de març.

El dia de la Mitja també es farà una acció solidària en la qual s’entregarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Moviment Piu.

A més, l’organització de la Mitja destina tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès que l’actualitat compta amb més de 250 atletes.

Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja i les seves respectives xarxes socials. La inscripció inclou un lot de productes Henkel i una samarreta tècnica, que s’entregaran en el moment de recollir el dorsal i xip. També hi haurà els serveis ja habituals de menjar de pasta, vestidors, dutxes, avituallaments, llar d’infants, guarda-roba, entre d’altres.

 

Darrera actualització: 21.01.2019 | 09:13