S’obre el nou tram de doble circulació al carrer Sis de Desembre i es restableix la circulació

Dilluns, 24 de desembre de 2018 a les 10:30

Diversos carrers del nucli antic canvien el seu sentit de circulació

Les obres del carrer Sis de Desembre, dutes a terme per l’empresa AMSA, estan arribant a la seva finalització i tal com es va anunciar, avui, dilluns, s'ha obert la circulació en tots dos sentits a gairebé tot el tram del carrer, excepte el tram comprès entre el Carrer del Mogent i el Passeig del Sorral que, de moment, serà de sentit únic fins passades les festes nadalenques. 

Les obres han millorat l’eixamplament de voreres, la reubicació de calçada, la ubicació de la nova parada de l’autobús, la renovació de la xarxa de sanejament i d’il·luminació, el relligat de les xarxes d’aigua, de reg i de telecomunicacions entre el nucli urbà i el polígon de Cal Pinxo. 

Aquestes millores i el nou accés al municipi han condicionat a modificar els sentits de circulació del nucli antic. El carrer de Jaume Ginestí, entre els seus carrers de l’Onze de Setembre i el Mogent, canvia de direcció. Pel que fa al Passeig de la Verge de Núria canvia l’accés d’entrada i en comptes d’accedir-hi pel carrer Sis de Desembre, com passava fins ara, s’hi accedeix des de la carretera del Masnou (BP-5002). Per últim, el carrer de l’Onze de Setembre, entre els seus carrers de Jaume Ginestí i del Sol, té un únic sentit.

Darrera actualització: 24.12.2018 | 10:13

Imatges

Mapa obertura trams 1 i 2 Carrer Sis de Desembre