S’inicien les obres de millora energètica de l’Escola Mestres Munguet-Cortés

Dilluns, 30 de juliol de 2018 a les 14:35

Aquesta actuació, que consisteix en substituir les finestres de fusteria de l’escola, es farà en dues fases i rep el suport econòmic de la Diputació de Barcelona

La intervenció consisteix en substituir totes les finestres graven per finestres fixes o abatibles amb alumini amb ruptura de pont tèrmic i doble vidre de baixa emissivitat i protecció solar. L’objectiu és reduir les fuites energètiques i minimitzar l’aportació calòrica solar. Aquesta intervenció forma part  un pla d’estalvi energètic en equipaments municipals i està cofinançada per la Diputació de Barcelona. Per altra banda, en una segona fase, es canviaran els vidres de planta baixa per doble vidre laminat per augmentar la seguretat a l’impacte dels infants. També seran de baixa emissivitat i protecció solar. 

Es preveu que les obres es facin durant el període estival i estiguin enllestides a l’inici del nou curs 2018-2019. 


L'Escola Mestres Munguet-Cortés es va construir l'any 1999 i l'any 2010 l'Ajuntament de Vilanova del Vallès va rebre el suport de la Diputació de Barcelona per dur a terme una auditoria arquitectònica. Aquest document, realitzat per un equip tècnic extern, apuntà una sèrie d'actuacions per tal d’esmenar deficiències en el comportament tèrmic com l'actuació explicada i la reorganització dels circuits de calefacció i reubicació de radiadors. 

 

Darrera actualització: 31.07.2018 | 09:26

Imatges

Substitució fusteries Escola Mestres Munguet-Cortés