S’està treballant per arranjar el Camí de Can Grau que connecta amb l’Institut

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 09:00

El divendres 6 d’abril de 2018, representants de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès es van reunir amb els propietaris del Camí de Can Grau per tal de plantejar canvis en el contracte que en regula l’ús i permetre, així, millores en el camí que connecta amb l’Institut.

Els mesos de desembre i febrer es van fer algunes millores en el camí de Can Grau que connecta amb l’Institut i evita que els joves hagin de passar per la carretera. Aquests arranjaments consistien en l’estesa de material i la creació d’un canal lateral per a millorar la conducció de l’aigua quan hi ha forts aiguats. 

Aquest camí de terra és de titularitat privada i el contracte amb el propietari estableix quines adequacions es poden fer. L’Ajuntament paga un lloguer anual, des de l’any 2007, per tal de poder utilitzar-lo com a pas de vianants que uneix la zona esportiva amb l’Institut. Les modificacions del contracte que es plantegen implicarien la possible millora del camí amb obres de pavimentació que el farien més transitable quan plou.  

 

Darrera actualització: 09.04.2018 | 14:40