Se signa un conveni per impulsar la construcció d’una passera a la riera de Vallromanes

Dilluns, 29 de gener de 2018 a les 14:50

El divendres 26 de gener de 2018 es va ratificar l’acord entre l’Ajuntament de Vilanova, l’Ajuntament de Montornès i el Consorci Besòs-Tordera per iniciar la redacció del projecte executiu de la passera de la riera de Vallromanes.

Aquesta passera de la riera de Vallromanes, al camí fluvial del Mogent, pretén facilitar i donar continuïtat a l’accés de vianants i bicicletes. S’estudiaran les alternatives del nou pas que connectarà el camí fluvial entre Vilanova del Vallès i Montornès. Aquest conveni es refereix tant a l’estudi de la viabilitat de l’obra com a l’execució del projecte constructiu  d’aquesta nova infraestructura.


Per altra banda, també té en compte l’estudi de viabilitat d’una passera entre els habitatges del barri ca l’Ametller, del municipi de Montornès, i el nucli urbà de Vilanova del Vallès al costat de la carretera BV-5001 per sobre de la riera de Vallromanes. 


La durada d’aquest conveni és d’un any i el cost màxim per a la redacció dels estudis i projectes esmentats és de 15.000 euros.

 

Darrera actualització: 29.01.2018 | 14:50