S’adjudica el contracte de reforma de Cal Trempat per a la implantació del Centre de Dia

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 10:50

La Mesa de Contractació constituïda el dimecres 13 de juny ha obert el sobre B que contenia les propostes econòmiques de les 4 empreses que es van presentar.  L’empresa que ha obtingut millor puntuació i que durà a terme les obres de reforma és: IBERLAND INMUEBLES Y REFORMAS SL. El contracte estableix un termini d’execució de 5 mesos. Per aquest motiu es preveu que es pugui posar en funcionament a finals de 2018 o principis del 2019.

El Centre de Dia és un servei d’acolliment residencial de dia per a persones amb alt grau de dependència i que necessiten assistència específica en la seva quotidianitat. Aquest servei disposarà de professionals que ajudin a mantenir o millorar l’autonomia de les persones dependents i donaran suport a l’entorn familiar. Per poder optar-hi caldrà sol·licitar-ho a Serveis Socials. S’informarà tan bon punt es pugui començar a sol·licitar. 

El dilluns, 4 de juny de 2018 es va fer l’obertura dels sobres A i C de les 4 empreses que es van presentar a la licitació per a la reforma interior de Cal Trempat (pressupost amb IVA inclòs: 204.484,57 € IVA inclòs).

Darrera actualització: 13.06.2018 | 10:52