Reunió informativa sobre els canvis a l’entorn del C. Sis de desembre i plaça del Poble

Dimarts, 5 de desembre de 2017 a les 00:00

Arran de la reordenació de l’entrada del poble iniciada amb la construcció de la nova rotonda, properament hi haurà canvis urbanístics i de mobilitat al carrer Sis de Desembre. L’Ajuntament convoca als veïns, el dilluns 11 de desembre a les 20h a Cal Trempat, per explicar-ne els detalls i el calendari. Aquesta reunió és oberta a qualsevol persona interessada en aquesta actuació

S’ha enviat una nota informativa als veïns del carrer Sis de desembre (entre la carretera del Masnou- Granollers fins el passeig del Sorral) així com als de la plaça del Poble i el passeig de la Verge de Núria per informar-los dels canvis urbanístics que aniran succeint al seu entorn immediat. No obstant això, aquesta és una sessió informativa oberta a tota la ciutadania. 


S’exposaran les actuacions que configuraran l’entrada de Vilanova, que juntament amb la remodelació de la plaça del poble i al futur Parc Fluvial, milloraran i reordenaran l’entorn de l’esplanada. En aquesta jornada informativa s’obrirà el torn d’intervenció per tal que tothom pugui fer suggeriments de millora. 


Aquests canvis són importants per a Vilanova del Vallès ja que juntament amb la nova rotonda d’accés a Cal Pinxo representen la transformació integral de l’entrada del municipi.

 

Darrera actualització: 05.12.2017 | 10:51