Reunió de coordinació de l'acollida de trenta joves tutelats a Vilanova

Dijous, 22 de novembre de 2018 a les 14:50

Dilluns 19 de novembre, la Fundació Diagrama va instal·lar-se a la casa de colònies Can Rabassa, com a Centre de primera acollida per joves tutelats,  fruit del conveni de col·laboració amb la Direcció General d’atenció a la infància  (DGAIA) i el Departament d’afers socials i família.

L’Ajuntament ha realitzat diverses accions durant aquests dies, fruit de la situació d’urgència que ens ha vingut donada  a Vilanova del Vallès. Entre d’altres accions, s’ha dut a terme  una reunió de col·laboració i planificació  convocada des d’alcaldia i presidida per l’alcaldessa, la Sra. Yolanda Lorenzo. En aquesta reunió  hi han participat activament representants de la  DGAIA, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Departament d’Educació, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Fundació Diagrama, Centre d’Atenció Primària de Vilanova del Vallès, Consell Comarcal del Vallès Oriental, tècnics municipals de Serveis socials, Joventut, d’Ensenyament i serveis interns de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès i el 1r Tinent Alcalde, el Sr. Ramon Majà.

En aquesta reunió s’ha fet una anàlisi de la situació del municipi, analitzant l’impacte de la gestió en aquest procés d’arribada.

Alhora s’han establert els circuits necessaris, i la seva planificació  per dur a terme les primeres accions integradores d’aquests joves en el municipi.

Darrera actualització: 22.11.2018 | 17:25