Onze alumnes de l’IES guanyen un premi de l’Institut Català Internacional per la Pau

Divendres, 1 de març de 2019 a les 13:00

Van presentar un rap en què es denuncia la violència de gènere

Onze alumnes de primer d’ESO de l’IES del municipi han estat guanyadores del Tercer Concurs per la Pau organitzat per l'ICIP, l’Institut Català Internacional per la Pau. Ho han fet amb el rap Hipogovernables ¡Basta! en el qual denuncien la violència de gènere.

Durant dues setmanes, en motiu de la setmana sobre violència de gènere que va tenir lloc la setmana del passat 26 de novembre, van estar treballant el gènere del rap a classe, la improvisació, la rítmica i l'alumnat va crear les seves lletres. Les alumnes guanyadores (Mireia Casacuberta, Júlia Coll, Eva Dueñas, Mar Font, Berta Gallardo, Martina Ochoa, Lucía Ruiz, Júñia Sarrià, Mercè Trilla, Aroa Tudela i Irune Zambrano) van vincular la lletra del seu rap amb la temàtica que s'estava treballant en aquell moment a nivell de centre: la lluita contra la violència de gènere.

Durant aquella setmana, els alumnes van tractar temes com els micromasclismes i també van realitzar un mural a l’entrada del centre. Com a cloenda de la setmana, van compartir aquest rap amb tot l’alumnat i professorat de l’IES.

El premi consisteix en uns tallers de hip hop que vindran a impartir a l'institut professionals del món del hip hop. Aquest dijous, alumnes, acompanyades pel director i d'un dels professors de música, van anar a Barcelona a recollir el premi.

Per poder veure el rap, podeu veure’l al següent enllaç: https://youtu.be/nV4aw7ohcJ

Darrera actualització: 01.03.2019 | 14:44