Neix el primer Concurs Microcontes de Sant Jordi

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 13:55

Hi haurà tres categories i el veredicte del jurat es publicarà l’1 de juny, coincidint amb la festivitat de l’Aplec de Santa Quitèria

La Biblioteca Contravent i l’Ajuntament de Vilanova del Vallès convoquen la 1a edició del Concurs Microcontes de Sant Jordi. El concurs s’inicia avui, 7 d’abril, i s’allargarà fins al dia de Sant Jordi, el 23 d’abril. Hi podran participar tots els vilanovins i vilanovines enviant els seus contes a l’adreça de correu electrònic de la biblioteca: biblioteca@vilanovadelvalles.cat.

L’objectiu del concurs és realitzar un conte de temàtica lliure, per tal de dinamitzar i promoure la diada de Sant Jordi, així com fomentar la participació de la ciutadania en aquestes festes i en aquest temps que ens ha tocat viure. La finalitat del concurs és seleccionar els millors contes de tots els participants. La participació al concurs és gratuïta.

Hi haurà 3 categories: infants (fins a 12 anys), juvenils (a partir de 13 fins als 17) i adults (a partir dels 18). De cada categoria hi haurà dos premiats. Aquests seran triats segons el criteri del jurat i hauran de complir amb els requisits presents en aquestes bases.

Els menors de 14 anys necessiten autorització expressa de pare/mare o tutor/a (adjunt en aquesta notícia).  

El jurat, format per format per l’Alcaldessa del municipi, el regidor de l’Àrea de Cultura, la regidora de l’Àrea de Participació Ciutadana, un professor de cada escola de primària del municipi i l’equip de la Biblioteca Contravent, emetrà públicament el seu veredicte el dilluns 1 de juny, coincidint amb la festivitat de l’Aplec de Santa Quitèria.

En aquesta notícia hi trobareu les bases amb tota la informació.

Darrera actualització: 07.04.2020 | 19:34