Més de 200 alumnes assisteixen a les finals infantils de Korfbal Instituts (KINS)

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 12:00

L’esdeveniment va tenir lloc divendres al Pavelló Municipal d’Esports de Vilanova

El passat divendres al matí va tenir lloc, al Pavelló Municipal d’Esports, les fases finals de Korfbal KINS  amb un quadrangular en què eren representats, amb els seus instituts corresponents d’ensenyament secundari, quatre municipis de la comarca del Vallès Oriental: Mollet del Vallès, Granollers, La Garriga i l’amfitrió, Vilanova del Vallès.

Aquest torneig de nivell escolar està promogut pel Consell Esportiu Comarcal i la pròpia Federació Catalana de Korfbal, una de les més potents i reconegudes a nivell mundial. També compta amb el suport de l’Institut de Vilanova i el propi Ajuntament.

La competició es va dividir en 2 grups de 7 equips cadascun de categoria infantil (primer i segon d’ESO). Van jugar tots contra tots fins arribar a la fase final en què es disputaven les semifinals, tercer i quart lloc i la gran final.

Enguany l’Institut de Vilanova ha situat dos equips entre els quatre primers del Torneig. Els quatre primers classificats van ser: en primera posició l’Institut Blancafort A, en segon lloc el Vallès A (Institut Vilanova), el tercera posició l’Institut Blancafort B i en quart lloc el Vallès D (Institut de Vilanova).

Darrera actualització: 13.05.2019 | 12:56