L’Spai Jove acull la primera Assemblea Jove de Vilanova del Vallès

Divendres, 29 de març de 2019 a les 14:15

La trobada va donar resposta a la inquietud de molts joves del poble que tenen interès en ser voluntaris/es a la casa d’acollida dels menors no acompanyats

El passat dijous 21 de març, es va realitzar a l’Spai Jove la 1a Assemblea Jove de Vilanova del Vallès. Aquesta primera assemblea, sota el nom de Trobada per la Diversitat, va girar entorn els temes de voluntariat, interculturalitat i activisme, en la qual, es va generar molt bon ambient i hi van participar, activament, vuit joves d’entre 17 i 23 anys.

Aquesta primera assemblea va donar resposta a la inquietud de molts joves del poble que tenen interès en ser voluntaris/es a la casa d’acollida dels menors no acompanyats i, des del compromís i l’activisme, volen treballar la inclusió i la convivència al poble.

Des de les persones assistents, va sorgir la idea de seguir fent assemblees joves, de forma periòdica, sobre aquest i molts d’altres temes d’interès juvenil. És important generar un espai de trobada i debat en aquest format i exclusiu per a la població jove, per a compartir inquietuds, vehicular les propostes que puguin sorgir i prendre les decisions de forma col·lectiva.

Properament, hi haurà la difusió de la segona Assemblea Jove de Vilanova del Vallès.

Darrera actualització: 29.03.2019 | 14:24