L’Estiu Jove Vila-Vallro 2019 presenta dues rutes diferents pel Camí de Ronda

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 14:55

Les inscripcions estaran obertes fins dilluns 17 de juny

Fins al 17 de juny es poden fer les inscripcions a la tercera edició de l’Estiu Jove Vila-Vallro, un programa de rutes pel Camí de Ronda adreçades als i les joves d’ESO. Aquesta iniciativa és impulsada conjuntament per les regidories d’Esports i Joventut dels ajuntaments de Vilanova del Vallès i de Vallromanes.

Aquest any, es realitzaran dues sortides diferenciades per grups d’edat. La primera es farà del 2 al 5 de juliol i va adreçada als grups de tercer i quart d’ESO. El recorregut, de 37 km, transcorrerà de Sant Feliu de Guíxols a Calella de Palafrugell. El dilluns 1 de juliol el grup i l'equip de monitors es trobaran per fer activitats de coneixença.

La segona excursió va dirigida als i les joves de primer i segon d’ESO i es farà del 9 al 12 de juliol. L’itinerari, de 40 km, recorre de Colera a Cadaqués. El dia abans, el 8 de juliol, els i les participants compartiran activitats de coneixença.

Les inscripcions es poden formalitzar a l’Spai Jove de Vilanova del Vallès de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.

Les places són limitades. El preu és de 165 euros per sortida.

Cal adjuntar a la fitxa d'inscripció (adjunta en aquesta notícia), una foto mida carnet del/de la participant i fotocòpia del DNI del tutor/a legal que signa l'autorització.

Hi haurà una reunió informativa amb els participants inscrits/es i les famílies (última setmana de juny).

Darrera actualització: 24.07.2019 | 12:59