Les escoles Mestres Munguet-Cortés i La Falguera participen al Cantània dedicat a Joan Brossa

Divendres, 31 de maig de 2019 a les 12:20

Actuaran aquest diumenge a les 11.30 h i a les 20 hores al Teatre Auditori de Granollers

Un any més, les dues escoles del municipi, Mestres Munguet-Cortés i La Falguera, participen al Cantània, el projecte participatiu que aglutina més de 4.500 alumnes de la comarca i està organitzat cada any pel Teatre Auditori de Granollers i l’Associació Cultural.

L’Escola Mestres Munguet-Cortés actuarà al Teatre Auditori de Granollers aquest diumenge, 2 de juny, a les 11.30 hores amb cinc centres més, i La Falguera ho farà el mateix dia a les 20 hores juntament amb quatre escoles més.

La 19a edició comptarà amb un total de 102 escoles participants de 37 municipis i 4.530 alumnes, que interpretaran l’espectacle A de Brossa, una cantata dedicada al poeta Joan Brossa i que, com a novetat, compta amb la col·laboració de la Fundació Joan Brossa, no només per documentar la cantata, sinó pel treball que s’està duent a terme en l’àmbit de les arts plàstiques i la llengua als diferents centres educatius del Vallès Oriental.

A de Brossa parteix de l’obra de l’artista i escriptor i la seva visió polièdrica i multidisciplinària. Iniesta ha volgut buscar, en aquest sentit, el paral·lelisme entre l’obra de Brossa i la seva pròpia manera de treballar i veure la vida. La història està protagonitzada per dos personatges: un amb visió poètica i l’altre no, que es troben en una biblioteca i van desgranant l’obra de Brossa.

La cantata compta també amb la dramatúrgia de Marta Gil, la direcció escènica d’Ignasi Tomàs i la mateixa Marta Gil, i la direcció musical de Josep Prats, Elisenda Carrasco, Oliol Castanyer i Montserrat Meneses.

El Cantània al Vallès Oriental es va iniciar el 2002 i des d’aleshores ha anat creixent i sumant més participació.

Darrera actualització: 31.05.2019 | 12:19