L’Ajuntament renova el conveni amb la Fundació Humana

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 20:00

El conveni, signat el 28 de novembre de 2017, estableix que l’entitat reverteixi a Vilanova part dels recursos generats en la gestió de la roba que donen els veïns i veïnes. S’ha establert una donació anual de bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades per valor de 30€ cadascun. Enguany s’han rebut 15 bons i alguns títols de transport per anar a Barcelona on hi ha les botigues.

Humana té dos contenidors a Vilanova del Vallès que han recollit 8.489 kg de tèxtil usat entre gener i novembre de 2017, una xifra que confirma la tendència a l’alça de la reutilització del residu tèxtil, la fracció recollida selectivament amb més potencial d’aprofitament, per sobre del vidre, el paper o el plàstic.

Enguany, a la Biblioteca Contravent, entre el 21 de febrer i el 7 de març, es farà una exposició d’aquesta entitat “La segona vida de la roba i la sostenibilitat global” i el dimecres 28 de febrer a les 18h es realitzarà un taller de fabricació de bosses o motxilles a partir d’una samarreta utilitzada. 

Darrera actualització: 04.12.2017 | 14:43

Imatges

Signatura Conveni Fundació Humana